Velkommen

“Vi holder ikke op med at lege fordi vi bliver gamle-

Vi bliver gamle fordi vi holder op med at lege”

Velkommen til Danish Freeride Team. Er du klar til at udfordre dig selv og er du til kæmpe dumps af powder og face shots? Er tiden kommet til at prøve kræfter med mere eventyr end pisterne kan give dig?

Kan du få glæde af at have nogen der ved hvor du skal hen, for at finde de fede linjer? eller er du en erfaren freerider, der hele tiden sidder og tripper for at komme afsted og vil have nogle flere at dele dine oplevelser og udfordringer med? Vi kender følelsen og vi har løsningen.

Tag på den fedeste POWDER roadtrip i Canada samt den ultimative pre julegave, en december freeride tur til europas POWDER hovedstad, St. Anton. Noget for dig?

DFT byder alle velkommen uanset erfaring og alder. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og kig dig omkring på vores hjemmeside, hvor du kan læse om vores ture og se vores videoer. Kontakt os og få en freeride snak om hvad du kan få ud af DFT.

Safe turns

Ulrik og Søren

Dette indlæg blev udgivet i Freeride Ski Tours. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.