Skal jeg være god?

Vores største udfordring, da vi besluttede os for få flere oplevelser uden for pisterne, var at vi ærligt talt var lidt nervøse for, om vi var et par sløve danskere, der ville sætte gruppen i stå hver gang vi tilmeldte os en off piste dag i Frankrig eller en tur med et Freeride center i Østrig.

Selvom nervøsiteten, for det meste, var ubegrundet er det et mål med DFT´s ture, at du ikke skal få den oplevelse. Du vil få mest ud af at køre med på turene, hvis du er ok til at stå på ski, men en af grundtankerne omkring DFT er at alle bliver budt velkommen med et åbent sind og at der skal være ture til nye og erfarne freeriders.

Hvad betyder ok til at stå på ski så? Det tager vi gerne en snak med dig om, så du er sikker på hverken at være overmatchet eller komme til at mangle tempo.

Vi sammensætter turene af deltagere, så de fleste har samme erfaring eller så det passer til at vi kan dele os op i grupper. Sidste sæson oplevede vi grupper hvor nogle bare ville køre og hygge i resortet, mens de andre ville give den gas i DFT stil og kørte med os. De delte sig op og hyggede sig sammen efter ski dagen. Det er også helt ok med os og vi havde nogle fantastiske dage.

Er du blevet klogere eller mere forvirret? Du er meget velkommen via mail eller telefon. Se oplysninger under KONTAKT.

Der er lukket for kommentarer.