Hvad er DFT

Danish freeride team er et rejsefællesskab, der drømmer stort og gør de ting hvor andre tænker: det kunne fedt engang at… Vi ser kun muligheder og ikke begrænsninger. Hovedmålet er at ramme så meget frisk powder som overhovedet muligt – de vildeste steder i hele verden.

Grunden til at vi stiftede DFT var, at vi for det første ELSKER alt, der har med ski at gøre. Dernæst syntes vi det er fedt, at så mange ski eventyrerne som muligt får mulighed for at komme afsted. Herudover fandt vi at det var en udfordring at lære de ting, der skulle til for at tage springet fra piste-racer til freeride eventyrere. De nu opsparede erfaringer giver vi gerne videre og tager med glæde imod andres erfaring.

Sidst men ikke mindst møder vi mange, der har svært ved koble tid, freeride interesse og familieture sammen – og derfor laver vi flere korte ture, så der er mulighed for at få dækket behovet for både freeride eventyr og udfordringer og så familieture ved siden af.

DFT byder alle eventyrere velkommen uanset om du har mulighed for en enkelt powder weekend eller om du er med på at freeride hele sæsonen.

Navnet, Danish Freeride Team, kommer fra Markus, Solden freeride center. Han fandt det ret morsomt at to tosser fra et land uden bjerge og (dengang) ikke specielt meget sne ville lære noget om og have oplevelser backcountry. Han blev ved med at kalde os the Danish Freeride Team, så det må vi leve op til. Well…

Udover at informere om vores rejser og andre aktiviteter er tanken med vores hjemmeside, at du har et sted at tanke inspiration blandt ligesindede, der alle er smittet af den uhelbredelige trang til evig søgen efter fantastiske powder sving.

Der er lukket for kommentarer.