Ski, skjold og hjelm.

En af de fantastiske ting ved ski verden er alle de fede produkter, man kan købe sig fattig i. Ud over at øge din bankmands stress niveau er der også den positive egenskab, at med alle de nye brede ski med rocker tip og tail har du aldrig, som skiløber, fået mere hjælp til at blive bedre i powderet.

Vi har indhentet et par tilbud fra vores samarbejdspartner på ski og støvler (tilbuddene kommer under video inden sæsonen starter) som du kan benytte dig af. Vi har en del freeride ski i teamet, som du er velkommen til prøve dig selv af på, hvis du endnu ikke har ski i denne kategori.

En unavngiven freerider har engang fået at vide, da han var på vej til at købe en hjelm: “Man sætter da ikke låg på en tom spand”… Selvom der er et gran af sandhed i påstanden, ændrer det dog ikke ved at for at freeride sammen på DFT, er det et must at man kører med hjelm. Så har du også et sted at sætte dit DFT sticker. Om du mener det er en god idé at køre med rygskjold sammen med rygsæk er op til dig selv at vurdere.

Der er lukket for kommentarer.