Video

Kom i form pomfrit.

Du kender det. Du har straffet pudder hele dagen og midt eftermiddag har du ikke mere at skyde med i benene. Morten har 3 simple, enkle, gratis øvelser der løser problemet.

Valhalla Powder Cats, Nelson, BC, Canada.

Din store 2014 POWDER oplevelse med DFT kan blive på vores Cat ski tur til Canada. Her er en lille hygelig sort/hvid fortælling fra en dag med Valhalla Powder Cats. Det kan blive dig.

RK HELI SKI CANADA – Ski porn og ren meditation

Der er mange gode Heli-ski operatører i B.C. Her er en video fra RK Heli som vi besøgte tilbage i 2010. Læg mærke til den ældre guide i starten. Rod hedder han. Altid iført solbriller og tophue, uanset vejr forhold.

POWDER dag i REVELSTOKE, BC, Canada.

Vi havde GoPro HD Hero2 fra SPORT24 med til Canada på forrige tur. Sådan her ser en POWDER dag ud i Revelstoke når der er kommet et “Revy dump”

BOOM BOOM i Kicking Horse
På vores 2012 Canada POWDER road-trip var vi selvfølgelig også i Kicking. Vi blev holdt tilbage på en af vores hike til toppen af terminator2. Der skulle sprænges en lavine. “hold jer for ørene og åben munden” var beskeden. Ja, ja, hvor højt kan det være…. BOOM!!, ok det var så en god idé at gøre som der blev sagt. Længe leve Olsen banden, afspil klippet med lyd og du finder ud af hvad jeg taler om.

Rock the Rockies Roadtrip
Filmen er fra en roadtrip i Canada. Du får her et billede og en fornemmelse af hvor meget fantastisk POWDER der er til dig.

Powder weekend St. Anton
December powder weekend var igen i år et hit. Hele europa beklagede sig over mangel på sne, men vi kørte selvfølgelig first track POWDER. St. Anton skuffer aldrig. Her er en video med de riders der var med.

Yard sale
Under en Cat ski tur kaldte en gruppe amerikanere deres vens styrt for et “yard sale” Hans ski, stave samt googels lå spredt som varer i en forhave på et loppemarked. Yard sale, det giver god mening. Her er nogle styrt fra de sidste par år.

Tag med DFT
En lille teaser fra sidste år. Er det en oplevelse og en udfordring der er noget for dig?

Der er lukket for kommentarer.