Sikkerhedsudstyr

Når vi tager på eventyr skal sikkerheden være på plads, for at oplevelsen kan blive optimal. Derfor skal du selvfølgelig køre med en transiver og ikke mindst vide hvordan du skal bruge din transiver samt skovl og sonde.

Det er helt ok, hvis du ikke har dit eget udstyr eller ingen erfaring har med at bruge udstyret. Vi giver dig mulighed for lære en transiver at kende hjemmefra samt lave teori i hvordan vi skal forholde os ved laviner eller andre uheld. Vi bruger også tid på turen til at teste udstyret og gøre dig endnu mere kendt med brugen af det.

Når du rejser med os, kan vi hjælpe dig med specielle priser på udstyr. Du får tilsendt en oversigt over forskellige øvelser, der hjælper dig i god form. Du får vores erfaring at trække på, så du er sikker på at få det rigtige udstyr med samt mulighed for at leje det forskellige udstyr, hvis du ikke ønsker at købe dit eget endnu.

Vi elsker udfordringer og at presse os selv, men det sker ALDRIG på bekostning af sikkerheden. Vi vælger altid kun linjer eller ture hvor gruppens mindst erfarne kan køre med. Det er vigtigt at alle får en god oplevelse.

Du har mulighed for at leje transiver, skovl og sonde igennem os. Bestil i god tid. Igennem vores samarbejdspartner har vi fået en god pris på udstyret hvis du ønsker at købe. Yderligere info om produkterne samt bestilling via mail/ telefon under KONTAKT.


Der er lukket for kommentarer.